2020-12-21 07:37:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Most minden attól függ, mennyire tud magabiztos lenni

Napi horoszkóp december 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A bolygók segítenek a Kosnak abban, hogy ki tudjon állni elképzelései mellett. Ne engedje, hogy befolyásolják! Ön tudja a legjobban, hogy mit is akar. Az esti hangulaton értelmetlen civakodás ronthat.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Sajnos a helyzet megköveteli, hogy erélyesen lépjen fel másokkal szemben. Komoly kritika éri, igazságtalanul, muszáj, hogy megvédje magát. Ne engedje, hogy félreértsék, nyíltan mondja el a véleményét!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Végre jobb a hangulata, és bár már nagyon a teljesítőképessége határán van, mégis képes türelemmel, sőt, humorral kezelni a helyzeteket. A karácsonyi beszerzéseknek lassan a végére ér, és ma a szerencse is ön mellé áll az anyagiakban.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egyik kollégája most ingyen osztogatja a tanácsait, amiből bár nem kérte, ön is kap. Ne vesse el egyből azt a maradinak tűnő, de hasznos tanácsot, mert a jövőben még jól jöhet. Tegye félre a büszkeségét, az ismerősök és hűséges munkahelyi barátok örömöt hoznak életébe.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Pihenésre vágyik, és úgy tűnik, még a munkakörülmények is a lazsálásnak kedveznek. Problémái adódhatnak a számítógéppel, vagy hirtelen egy váratlan esemény következhet be a munkahelyén, ami megköveteli a terveinek az újragondolását. Ne aggódjon, nem lesz baj!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most a könnyebbik megoldást választja, és inkább kihátrál egy helyzetből, ahelyett, hogy tisztázna végre bizonyos dolgokat. Pedig az elodázás nem segít…

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Halak-hold miatt még a szokásosnál is empatikusabb, és önnel is mindenki kedves és megértő. Arra azonban vigyázzon, hogy nyíltságát és jószívűségét ne használja ki senki. Ne hozzon elsietett döntéseket, mert nem biztos, hogy sikerhez vezetnek.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerencsecsillaga egyre feljebb viszi: nincs határ, csak maga a csillagos ég. Természetesen az ambíciójára és a tetteire is szükség van, a jószerencse csak az ügyeseknek adatik meg!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem lesz könnyű döntést hozni egy fontos ügyben, túl sokáig tétovázik, és lehet, hogy ezzel elpuskáz egy jó lehetőséget. Ma muszáj lesz kompromisszumot kötni. Habár nincsenek teljes mértékben ínyére az adott körülményei, mégsem tehet ellene semmit.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kellemetlen hírek kedvetleníthetik el, ám egy váratlan fordulat még az ön malmára is hajthatja a vizet. Ennek következtében akár extra bevételhez is juthat. Jó lenne, ha tartalékolna egy kicsit, mert szilveszter környékén adódhat néhány váratlan kiadása.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most minden attól függ, mennyire tud magabiztos lenni. Csak akkor maradhat nyugodt, csak akkor pereg le önről az igazságtalan kritika, ha sikerül megerősítenie önmagát. A nagyvonalúsága a legnagyobb fegyvere, ezt ne felejtse el!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold ma még a Halak jegyében jár. Megérzései szerint cselekszik, és milyen jól teszi! Nagy eredményt érhet el váratlanul egy fontos kérdésben. A magánéletében is sikerül békét teremtenie.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: